Mr. Jackson
@mrjackson

Cum te ajuta tehnologia sa-ti motivezi angajatii? – CIEL Romania

1 august 2019

Una dintre provocarile oricarui antreprenor/ manager este aceea de a gasi strategiile potrivite de motivare ale angajatilor. Nimeni nu isi doreste sa primeasca vestea ca un om vrea sa plece din echipa, atunci cand te astepti mai putin.

Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ai in vizor exclusiv factorul financiar. Foarte important este si mediul in care angajatii lucreaza, inclusiv tehnologizarea, lucru care ii face mai productivi, dar si mai motivati.

Cum sa beneficiezi de tehnologie in favoarea ta si a echipei tale, afla din randurile de mai jos!

Gasirea rapida a informatiilor 

A lucra cu softuri dedicate (contracte, gestiune, facturare etc.) inseamna sa nu mai trebuiasca sa cauti prin foldere documentul si nici sa il ai salvat de mai multe ori cu denumiri diverse, precum versiunea 1versiunea 2varianta finalaTotul este organizatpotrivit activitatii companiei tale, pe fiecare departament in parte. In plus, poti oferi acces personalizat oamenilor din echipa, in functie de pozitia ocupata de fiecare. In felul acesta, informatia confidentiala va putea fi accesata doar de persoanele autorizate.

Softul CIEL ERP integreaza fluxul de lucru al tuturor departamentelor si usureaza munca atat a angajatilor tai, cat si pe a ta. Ai in timp real informatiile despre evolutia afacerii tale si control asupra folosirii resurselor!

Eliminarea task-urilor de rutina

Ce angajat ar fi motivat sa buchiseasca la taskuri care implica un grad inalt de repetitivitate, care face in 3 ore, ceea ce un soft ar fi facut in 3 minute? Total descurajator! In plus, sunt sanse sa apara erorile umane, datorate oboselii sau neatentiei.

De exemplu, CIEL ERP iti asigura automatizarea actiunilor repetitive, astfel incat tu si echipa ta sa castigati timp pretios pentru alte activitati mai importante.

Citeste si: NOU! Inteligenta artificiala in softurile de managementul afacerii – CIEL Romania

Comunicare facila

Obiectivele companiei vor fi intotdeauna duse la indeplinire prin colaborarea dintre toti membrii echipei. De asemenea, o comunicare eficienta intre departamentul financiar si cel executiv este esentiala, iar la toate acestea poate contribui un soft ERP.

Posibilitatea de a face mentiuni si comentarii catre alti utilizatori, alertele primite de persoanele responsabile, oferirea de aprobari rapide, conduc la rezultate mai bune in timp mai scurt.

Orice angajat isi doreste sa isi indeplineasca task-urile fara sa intampine obstacole. Un soft bun stie sa se adapteze cerintelor firmei si angajatilor, generand satisfactia si motivatia acestora.

Softurile de business marca CIEL sunt intuitive, au interfata prietenoasa, fiind usor de folosit de la prima accesare.

Citeste si: 3 modalitati prin care CIEL ERP te ajuta sa gestionezi profitul afacerii tale

Accesarea informatiei de pe orice dispozitiv

Atunci cand informatia de la job poate fi accesata si de acasa si din cafenea sau hub, inseamna ca angajatul tau poate avea un program flexibil, potrivit nevoilor lui. Ce inseamna acest lucru? Ca isi va duce la indeplinire task-urile, fara a mai fi legat de calculatorul de la birou. Aceasta flexibilitate ofera motivatie angajatilor.

Softurile bazate pe Cloud inseamna ca nu mai trebuie instalat un program pe calculator si pastrate CD-urile respective. Este nevoie doar de acces la internet si angajatul se poate conecta in program pe baza de user si parola.

Citeste si: Top 10 beneficii ale solutiilor in CLOUD – CIEL Romania

Informatia organizata, accesul facil la documentele de interes, automatizarea fluxului de lucru, eliminarea task-urilor de rutina sau buna colaborare, iata cum poti creste gradul de motivatie al angajatilor tai cu ajutorul softurilor. Tine pasul cu noile tehnologii si ofera-i echipei tale un mediu de lucru cat mai prietenos – CIEL ERP te ajuta!

Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
companii

Notice: rest_validate_value_from_schema a fost denumit incorect. Cuvântul cheie din schema „tip” pentru lvd-c1-text poate fi doar unul din tipurile native: array, object, string, number, integer, boolean și null. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 5.5.0.) in /home/maiclar/public_html/ciel/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: rest_validate_value_from_schema a fost denumit incorect. Cuvântul cheie din schema „tip” pentru lvd-c2-text poate fi doar unul din tipurile native: array, object, string, number, integer, boolean și null. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 5.5.0.) in /home/maiclar/public_html/ciel/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: rest_validate_value_from_schema a fost denumit incorect. Cuvântul cheie din schema „tip” pentru lvd-c3-text poate fi doar unul din tipurile native: array, object, string, number, integer, boolean și null. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 5.5.0.) in /home/maiclar/public_html/ciel/wp-includes/functions.php on line 5313
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO