Mr. Jackson
@mrjackson

Vrei sa iti cresti profitabilitatea? Un robotel te ajuta

1 august 2019

Sursa: Manger Express

Sa tii pasul cu cele mai moderne tehnologii este un atu care te diferentiaza clar de concurenta! Daca vrei ca afacerea ta sa reziste in timp, este esential sa utilizezi soft-uri care sa iti usureze munca, iar tu, ca antreprenor, stii acest lucru. Noi, la CIEL Romania, suntem alaturi de tine si am implementat in CIEL ERP tehnologia RPA, care automatizeaza procesele din afaceri si iti usureaza munca tie si echipei tale.

Impreuna cu Uipath Romania si RoboSelf am lansat la finalul lunii iunie robotelul software Cielito in cadrul unui eveniment la care au participat antreprenori dornici de solutii care sa ii scape de activitatile repetitive. Cielito executa orice sarcina repetitiva pe care tu sau unul dintre angajatii tai o faceti recurent. Evenimentul a fost unul de succes, iar presa a apreciat si a transmis catre publicul larg lansarea primului ERP cu RPA cu Romania:

“Cand te ocupi de lucruri marunte, este imposibil sa gandesti mare. Cum sa visezi crestere sau scalare cand timpul tau, in majoritate, este ocupat cu sarcini operationale, minore sau repetitive.

Nici de viziune nu prea ai chef, pentru ca atunci cand „munca de chinez batran” iti ocupa ziua, nu poti avea starea creativa si curajul de a gandi strategic pentru business. Asa incat, lasi mereu viziunea pe maine. Sigur ca vrei sa cresti, sa scalezi, vrei sa prevezi rezultatul deciziilor pe care le-ai luat si sa bugetezi investitiile pentru crestere. Dar, pentru toate astea, ai nevoie sa te eliberezi de operational, sa reiei controlul asupra timpului propriu.

Inteligenta artificiala (AI) este deja in centrul proceselor de business si iti poate reda controlul asupra timpului tau. Avem nevoie de roboti, pentru a nu ne robotiza noi insine, iar CIEL Romania foloseste tehnologia cea mai moderna, pentru a ii ajuta pe antreprenori sa castige timp si sa eficientizeze resurse.

Folosind tehnologia UiPath, RPA (Robotic Process Automation), CIEL a adus inteligenta artificiala la indemana antreprenorilor: robotelul Cielito poate inlocui gesturi, operatiuni umane repetitive, le poate face mai repede si cu un cost accesibil.

Cu ce te ajuta inteligenta artificiala concret, prin robotul Cielito:

Revolutia inteligentei artificiale este deja aici. Daca vrei sa fii competitiv, sa iti salvezi afacerea de la statul de “banal” si sa ii dai un viitor, atunci esti responsabil sa iei in calcul folosirea AI in procesele de business. A intelege ca ea te ajuta sa diminuezi costuri, sa eficientizezi resurse, sa iti cresti productivitatea si apoi sa o folosesti este ceea ce va face diferenta pe termen mediu si lung, in mediul de afaceri.

Ieri, 27 iunie 2019, la sediul UiPath, a avut loc lansarea pe piata a robotelului Cielito, un software creat de catre CIEL impreuna cu Roboself, pentru a imita comportamentul uman si pentru a face operatiuni complexe, eliminand astfel munca repetitiva si erorile.”

Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
companii

Notice: rest_validate_value_from_schema a fost denumit incorect. Cuvântul cheie din schema „tip” pentru lvd-c1-text poate fi doar unul din tipurile native: array, object, string, number, integer, boolean și null. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 5.5.0.) in /home/maiclar/public_html/ciel/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: rest_validate_value_from_schema a fost denumit incorect. Cuvântul cheie din schema „tip” pentru lvd-c2-text poate fi doar unul din tipurile native: array, object, string, number, integer, boolean și null. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 5.5.0.) in /home/maiclar/public_html/ciel/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: rest_validate_value_from_schema a fost denumit incorect. Cuvântul cheie din schema „tip” pentru lvd-c3-text poate fi doar unul din tipurile native: array, object, string, number, integer, boolean și null. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 5.5.0.) in /home/maiclar/public_html/ciel/wp-includes/functions.php on line 5313
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO